42
butikker
350
p-plasser
2,5
mill. besøkende pr. år
500
mnok omsetning pr. år
18 500
m2

Nye Laksevåg Senter
 

Re-åpnet september 2016 etter totalrenovering og utbygging.
Laksevåg Senter er en del av utviklingen av bydelen og er en ny møteplass for befolkningen.  


 
Laksevåg Senter ble etablert i 2001 i Laksevåg, Bergen - en kommune med en sterkt forventet befolkningsvekst. September 2016 står nye Laksevåg Senter klart med et tilbygg på ca. 7.000 m² og sterke etterspurte aktører i hus.

Vår ambisjon er å utvikle moderne handelsplasser, som ikke er «som alle andre» kjøpesentre. I Laksevåg har man forsøkt å få til dette gjennom en satsing på to bærende elementer; 1) et tøft industrielt design og 2) en skikkelig satsing på mat og drikke. Det industrielle designet er forankret i Laksevågs egen historie og gir senteret unike fellesarealer i norsk sammenheng.

Laksevåg Senter vil ha to av byens flotteste dagligvarebutikker i Rema 1000 og Vestlandets største Kiwi. Safari Kjøtt med Arild Faugstad i spissen har etablert seg på senteret med kjøtt og vilt - og vegg i vegg ligger Sjømatportalen som er et samarbeid mellom Fjellskål Fisketorget og Bernard Fisk. Sammen satser de på råvarer av høy kvalitet og kompetanse bak disk.
Delikatessebutikkene gir også kunden mulighet til å handle varmretter, som kan nytes på senteret eller på den nybygde terrassen. Sammen med Vinmonopolet gjør dette at man ikke trenger å dra noe annet sted enn Laksevåg senter – enten man skal lage fest eller matpakke. 

Laksevåg Senter har nå fått en veldig attraktiv butikkmiks og det tilføres butikker i samtlige kategorier. Europris, Cubus, Dressmann, Kitchn, Princess, Brilleland, Boys of Europe, Zavanna og Grand Caffe Venezia er noen av konseptene som åpner. Dame og herretekstil får ett betydelig løft. Baker Brun har flyttet inn i nye lokaler med tilgang til uteservering.

Helseaktører og sosiale tjenester inkludert Bergen Kommune, tannlege, velværesone og frisører vil også være viktige elementer og gjøre senteret til et naturlig midtpunkt i bydelen. 

Laksevåg Senter hadde i 2014 en butikkomsetning på omlag 350 millioner kroner. Omsetningen etter åpning er forventet å passere 550 millioner.

 
img 9280

Kringsjåveien 83/89

5163 Laksevåg

Fakta:

  • Renovert: 2016
  • 42 butikker 
  • 350 gratis parkeringsplasser 
  • 2.5 mill besøkende pr år 
e24 torodd nymoen

Kontaktperson

Eiendomssjef 
Torodd Nymoen
+47 99 55 97 03
torodd.nymoen@scalaproperty.no

Relaterte nyheter

/logoer/cubus_logo1-2012x608.jpg

Cubus og Phonehouse til Laksevåg Senter

Med to nye aktører er Nye Laksevåg Senter snart fult utleid og kan tilby enda større tilbud.

/logoer/Sj%C3%B8matportalen7.jpg?x1=0&x2=960&y1=0&y2=276

Sjømatportalen har åpnet på Laksevåg Senter

Sjømatportalen åpnet Torsdag 25 februar på Nye Laksevåg Senter. Med dette tilskuddet er det nå enda mer ferskvarer tilgjengelig av lokale aktører!

/logoer/Kj%C3%B8tt_Safari_sortbunn_RGB-1.jpg

Ferskvarekonsepter og nyheter på Nye Laksevåg Senter

Safari Kjøtt med utsalg og catering, Fjellskål med sjømat og mange nye konsepter flytter inn på Nye Laksevåg Senter og legger til rette for å møte kundenes etterspørsel. 

Ønsker du å leie?
Ser du etter lokasjoner for å etablere, eller sitter du på et ønske om å starte egen butikk og trenger hjelp til å komme i gang?
 
Vi ønsker å prate med deg! Fyll ut skjema eller ta kontakt direkte med oss!
 
Fornavn*
Etternavn*
Epost*
Bedrift
Beskjed

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

UTVIKLING  ·  REVITALISERING  ·  RE-STRUKTURERING  ·  FORVALTNING
Scala Retail Property AS  ·  (+47) 22419000  ·  mail@scalaproperty.no

Informasjonskapsler / Cookies
Personvernerklæring