Om oss

Om oss
Scala Retail Property ble etablert i 2012 og fokuserer på utvikling, revitalisering og forvaltning av mellomstore kjøpesentre i Norge.

Orginisasjonen består av et dynamisk team som med sin kompetanse målrettet jobber sammen for å utvikle og drifte selskapets portefølje.  
 
Vi har et mål om å modernisere handelsvirksomheten ved å utvikle og drifte levende markedsplasser som folk har lyst til å besøke, der de trives og handler til hverdag og helg.
 
 
Fremtidsrettet
De toneangivende aktørene i bransjen fokuserer på de større sentrene, mens Scala velger å prioritere de mellomstore sentrene med et klart og definert utviklingspotensial.

Vi skal legge til rette for moderne, etterspurte konsepter innen servering og handel.  Markedene og kundebehovene er i stadig endring, derfor er vi opptatt av å se og forstå utviklingstrekk og trender som vil bety noe for forbrukerne og forretningsvirksomheten.

Å bety noe for samfunnet rundt våre sentre er viktig og vi skal være med å trygge og skape gode arenaer i lokalmiljøene.
Vår investeringsprofil
Scala investerer i mellomstore kjøpesentre fra 10.000 m2 og oppover. Kjøpesentrene skal etter ferdigstillelse kunne bli markedsledende i sitt nærområde.

Eiendommene må ha et klart og tydelig utviklingspotensial innenfor restrukturering, ombygning, påbygning og forvaltning. 

Scala investerer betydelige ressurser i hvert enkelt senter for å tilfredsstille selskapets målsetning.

Våre eiere

fredriksborg3
norgesgruppen
Selskapsstruktur pr. 01.05.2015

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

UTVIKLING  ·  REVITALISERING  ·  RE-STRUKTURERING  ·  FORVALTNING
Scala Retail Property AS  ·  (+47) 22419000  ·  mail@scalaproperty.no

Informasjonskapsler / Cookies
Personvernerklæring