Ferskvarekonsepter og nyheter på Nye Laksevåg Senter

Safari Kjøtt med utsalg og catering, Fjellskål med sjømat og mange nye konsepter flytter inn på Nye Laksevåg Senter og legger til rette for å møte kundenes etterspørsel. 
Publisert: 22.10.2015Del:
20 November 2015 er det klart for åpning av to nye konsepter på Laksevåg Senter. Safari Kjøtt er tilbake i senteret med over 150m2 utsalg av kjøttvarer og en stor cateringmeny. Safari var på Laksevåg Senter frem til 2013 og var da en matbutikk som ble erstattet av Kiwi. Kundene har fokus på tilgang til ferskvareprodukter og med denne re-etableringen i form av ferskvareutsalg kan Laksevåg Senter igjen tilby disse produktlinjene til kundene. 

I løpet av februar 2016 vil også Fjellskål åpne på senteret, ved siden av Safari Kjøtt. Konseptet kommer ifra bryggen i Bergen og er en familiebedrift med fokus på fersk fisk, skalldyr og røkevarer ifra eget eldhusrøkeri. 
Sammen vil Safari Kjøtt og Fjellskål supplementere to sterke dagligvarer, Rema 1000 og Kiwi som flytter og øker sitt areal. Laksevåg Senter blir et senter som kan tilby bredde på dagligvarehandel.

Lokasjonen til disse konseptene er i senterets tredje etasje i eksisterende bygg som er ferdig oppgradert i løpet av desember 2015. 

Torsdag 3 desember åpner Vita Exclusive i samme etasje. Etableringen gjør at Nye Laksevåg Senter tilføres enda en kategori og i løpet av Q1 2016 åpner Sunkost med sine helsekost-produkter.


 

 

Relaterte nyheter

/logoer/cubus_logo1-2012x608.jpg

Cubus og Phonehouse til Laksevåg Senter

Med to nye aktører er Nye Laksevåg Senter snart fult utleid og kan tilby enda større tilbud.

/logoer/Sj%C3%B8matportalen7.jpg?x1=0&x2=960&y1=0&y2=276

Sjømatportalen har åpnet på Laksevåg Senter

Sjømatportalen åpnet Torsdag 25 februar på Nye Laksevåg Senter. Med dette tilskuddet er det nå enda mer ferskvarer tilgjengelig av lokale aktører!

/bilder%20om%20oss/scalabygget_540x384.jpg

Safari tilbake til Laksevåg Senter

NorgesGruppen kjøpte opp Safari kjeden tilbake i 2012 og butikkene ble lagt ned. I 2015 kommer Safari tilbake til Laksevåg Senter, med det etterlengtede ferskvareutvalget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

UTVIKLING  ·  REVITALISERING  ·  RE-STRUKTURERING  ·  FORVALTNING
Scala Retail Property AS  ·  (+47) 22419000  ·  mail@scalaproperty.no

Informasjonskapsler / Cookies
Personvernerklæring