Sjømatportalen har åpnet på Laksevåg Senter

Sjømatportalen åpnet Torsdag 25 februar på Nye Laksevåg Senter. Med dette tilskuddet er det nå enda mer ferskvarer tilgjengelig av lokale aktører!
Publisert: 01.03.2016Del:
Sydvesten skriver om den suksessfulle åpningen av Sjømatportalen på Laksevåg Senter torsdag 25februar.  

Nye Laksevåg Senter skal stå ferdig i sin helhet september 2016 men deler av senteret er allerede oppgradert og sjømatportalen er siste tilskuddet. 
Fjellskål som er kjent ifra Mathallen på Fisketorget i Bergen driver Sjømatportalen. Åpningen av Sjømatportalen skaper større tilgang til ferskvarer sammen med nyåpnede Safari Kjøtt som åpnet på Laksevåg Senter før jul i fjor.

Sammnen med Sjømatportalen og Safari Kjøtt vil også en ny stor Kiwi åpne i samme etasje og senteret har en veldrevet og sterk Rema 1000 samt vinmonopolet. 
Mot åpningen av nye Laksevåg Senter vil også '' World Food '' åpne, et nytt konsept med fokus på frukt og grønt og annen internasjonal mat og delikatesser. 

Nye Laksevåg Senter skal kunne tilby enkel og komplett handel, til hverdags og helg med over 45 butikker og servicefunksjoner.  

Nye Laksevåg Senter skal åpne mot slutten av september 2016 og består av et totalrenovert senter inkludert en utvidelse på nær 7000meter.


http://sydvesten.no/nyheter/2016/03/01/naa-er-laksevaag-senter-best-paa-mat/

Relaterte nyheter

/logoer/cubus_logo1-2012x608.jpg

Cubus og Phonehouse til Laksevåg Senter

Med to nye aktører er Nye Laksevåg Senter snart fult utleid og kan tilby enda større tilbud.

/logoer/Kj%C3%B8tt_Safari_sortbunn_RGB-1.jpg

Ferskvarekonsepter og nyheter på Nye Laksevåg Senter

Safari Kjøtt med utsalg og catering, Fjellskål med sjømat og mange nye konsepter flytter inn på Nye Laksevåg Senter og legger til rette for å møte kundenes etterspørsel. 

/bilder%20om%20oss/scalabygget_540x384.jpg

Safari tilbake til Laksevåg Senter

NorgesGruppen kjøpte opp Safari kjeden tilbake i 2012 og butikkene ble lagt ned. I 2015 kommer Safari tilbake til Laksevåg Senter, med det etterlengtede ferskvareutvalget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

UTVIKLING  ·  REVITALISERING  ·  RE-STRUKTURERING  ·  FORVALTNING
Scala Retail Property AS  ·  (+47) 22419000  ·  mail@scalaproperty.no

Informasjonskapsler / Cookies
Personvernerklæring