Nye Skedsmo Senter re-åpner 16 november

34 butikker og serveringstilbud samt helsetjenester og servicefunksjoner vil skape et helt nytt handelspunkt på Skedsmo.
Publisert: 07.07.2017Del:
skedsmo overview inngang
Skedsmo Senter illustrasjon av nytt dekke med inngangsparti og sosiale soner. 
16 november 2017 er det duket for re-åpning av et nytt Skedsmo Senter. 

Scala kjøpte Skedsmo Senter februar 2016 og oppstarten av prosjektet som ville bli nye Skedsmo Senter startet opp umiddelbart. 
Prosjektet har vært å grave ut eksisterende parkeringsplass for plass til kjellerparkering og ny handelsdel over. Senteret øker handelsarealet fra 12 000m2 til 15 600m2 og samtidig vil eksisterende senter totalrevitaliseres og huse flere nye leietakere. 

Meny og polet til Skedsmo Senteret
Tidligere i år ble det kjent at Skedsmokorset var en del av vinmonopolets etableringsstrategi. I juni kommer melding om at vinmonopolet sin etablering skjer på Skedsmo Senter. Et viktig steg for Nye Skedsmo Senter som får et komplett handelstilbud med ny dagligvare og vinmonopolet. 
Les artikkel fra rb.no her

Meny er idag godt etablert på Skedsmokorset og vil i november flytte inn i nye, større lokaler på Skedsmo Senteret på 2000m2.  For NorgesGruppen er Skedsmokorset et satsningsområde og får nå nye, bedre lokaler for sin butikk samtidig som de vil være å finne i den nye delen av senteret ved siden av vinmonopolet. Artikkel fra rb.no. 

Nye og eksisterende butikker vil i de kommende månedene begynne arbeidet med sine arealer i senteret. Det vil bli en total make-over innvendig i eksisterende lokaler. Flere eksisterende aktører er allerede igang med sine egne lokaler og klargjøring for flytting og oppgradering av konsepter. I løpet av høsten vil nye leietakere finne veien inn til senteret og starte sitt arbeide mot et felles mål om å åpne medio november - god tid før julehandelen. 
Av spisesteder vil blandt annet Ciao Bella, et konsept som idag finnes på Jessheim Storsenter flytte inn i den nye delen og få tilgang direkte fra de nye sosiale utearealene. Burger King vil og flytte inn på Skedsmo Senter, ventet åpning over nyåret 2018. 

​Senterets eksisterende butikker får et kraftig løft hvorav fler konsepter øker arealer og alle eksisterende oppgraderer til nye versjoner av sine egne konsepter. 16 november åpner senteret med 23 nye og oppgraderte butikker. Høøks Hestesport flytter og oppgraderer sin butikk Q1 2018.

Av andre nye konsepter til Skedsmo Senter kommer blandt annet; 

- Kitchn
- Claire DK 
- Yes! VI Leker 
- Bakeriet
- Ciao Bella
- Vita 
​- Gullfunn
- Cubus ( åpning våren 2018 ) 
- Røtter
- MIX

Ny visuell profil
Skedsmo Senter vil sammen med denne utvikling oppgradere sin visuelle profil for bruk på fasade, markedsføring og kommunikasjon. 
Senterets symbol har fått en oppstramming men samtidig beholder noe av sin identitet gjennom bruk av rødfargen. 

Radius Design har blitt engasjert til å tegne interiøret for senteret. Det vil bli en opplevese lik å gå ute i gatemiljø hvor fasader og korridorer oppleves særegent med en annerledes dynamikk enn hva kundene kan være vandt til å se i et mer tradisjonelt kjøpesenter enn i dag. 

Skedsmo Senter vil gjennom denne totale utvikling feste grep om handelen på Skedsmo Korset og være med på å gi et bedre tilbud til lokalmarkedet. 
Det har idag vært behov for å reise vekk fra Skedsmokorset for å gjøre en handel utover de vanlige daglige behovene samt vinmonopolet. Nye Skedsmo Senter vil bidra til å gjøre det enklere for befolkningen i og rundt Skedsmo Senter til å få det de trenger der de bor, i et moderne og oppgradert senter. 
2017 r%c3%b8d tolinjer
Nytt logoelemt - Skedsmo Senter

Relaterte nyheter

/forside%20slider/SaltoScala-Storre.jpg

Stor kjøpesenterfusjon: Salto og Scala slår seg sammen

Salto Eiendom og Scala Retail Property, som i dag eier 10 kjøpesentereiendommer hver, slår seg sammen og danner et sterkt kjøpesenterselskap med helnorsk eierskap.

/kj%C3%B8pesentre/maxi%20sandnes/HZ4A9452.jpg

Scalas kjøpesentre med sterkt 2017

Vekst i porteføljen på 3,1% mot fjoråret.

/23659135_380859912371290_4405455039798620737_n.jpg

Skedsmo Senter re-åpnet 16 nov.

Første del av Skedsmo Senter åpnet 16.11 med totalt 28 butikker. Del 2 står klart april 2018.

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

UTVIKLING  ·  REVITALISERING  ·  RE-STRUKTURERING  ·  FORVALTNING
Scala Retail Property AS  ·  (+47) 22419000  ·  mail@scalaproperty.no

Informasjonskapsler / Cookies
Personvernerklæring